Код Тип Снимка Заглавие Посока Статус Локация
КА (01) пиза (гр.Карлово) ул.Ген. Карцов Сопот свободен
КA (01-2) пиза (гр.Карлово) ул.Ген. Карцов Карлово свободен
КА (02) пиза (гр.Карлово) ул.Ген. Карцов (ЛУКОЙЛ) Център свободен
КA (02-2) пиза (гр.Карлово) ул.Ген. Карцов (ЛУКОЙЛ) Сопот свободен