ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Висококачествен дигитален печат с XEROX DC 250 до размер 320х480 мм. Мигновена реакция за къси и средни тиражи. Качество близко до офсетовото.

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ

Офсетов печат с високо качество, кратко време за подготовка и печат. Heidelberg QMDI 46-4 максимален размер на печат 460х340 мм.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

висококачествен печат на винил, фолио, хартия, канава. Максимална ширина на печат 154 см.


ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТ

Дизан и предпечат на различни печатни материли. Флаери, листовки, каталози, вестници, Книги, Плакати т.н.

ТОПЪЛ ПЕЧАТ

Топлият печат се прилага, за да придаде по-луксозна, бутикова визия на продуктите, главно от хартия, картон - визитки, покани, корици, картички и др., както и кожени изделия - тефтери, папки, портфейли и др.

ПРЕГЕ

Прегето може да се комбинира и с други методи на печат, с цел Вашите продукти да придобият по-луксозна визия. Преге се практикува основно върху кожа, картон и други видове хартии, устойчиви на топлина и натиск.

СИТОПЕЧАТ

Подходяща техника е за картони и други видове хартии, пластмасови артикули, изделия от дърво, метал, кожа, стъкло и др. Но най-широко приложение намира в текстилния сектор.

ТАМПОНЕН ПЕЧАТ

Благодарение на богатата гама от мастила и добавки, отпечатъка е траен и издържлив, както върху различни видове пластмаси, така и върху метал, дърво, хартия, гума, стъкло, порцелан.

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ

Съществуват разновидности на трансферен печат. Класифицират се според технологията и консумативите/трансферната хартия, мастилата/, които се използват. Част от тях са пластизолни, Puff трансфери, CMYK, декорирани с различни фолиа и др.

ВАКУУМНО ФОРМОВАНЕ

разпомагаме с машина за вакуумно формоване с размери 1м на 2,4м